Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
  1. Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  2. 2 σκ σκόρδο
  3. 1 κιλό ντομάτες 
  4. Λίγο ελαιόλαδο
  5. αλάτι, πιπέρι
  6. Βασιλικός 
  7. 1 κγ ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη
  2. Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι  το κρεμμύδι και το σκόρδο
  3. Μόλις τα κρεμμύδια γίνουν διάφανα, αφαιρόυμε το σκόρδο ώστε να πάρουμε μόνο το άρωμα του
  4. Ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
  5. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγο βασιλικο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου