ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ
- Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκ σκόρδο
- 1 κιλό ντομάτες
- Λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- Βασιλικός
- 1 κγ ζάχαρη
- Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη
- Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Μόλις τα κρεμμύδια γίνουν διάφανα, αφαιρόυμε το σκόρδο ώστε να πάρουμε μόνο το άρωμα του
- Ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
- Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγο βασιλικο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου