Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σκορδαλιά

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

Εύκολη σκορδαλιά με πατάτες...

ΥΛΙΚΑ: 

  1. 5 Πατάτες
  2. 3-5 σκελίδες σκόρδο
  3. Χυμό ενός λεμονιού
  4. 1/2 κγ αλάτι
  5. Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Πλένουμε καλά και βράζουμε τις πατάτες 
  2. Χτυπάμε στο multi το σκόρδο και τον μισό χυμό λεμονιού
  3. Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια και ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το πολτοποιημένο σκόρδο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Προσθέτουμε σιγά σιγά ελαιόλαδο μέχρι να πάρει το μίγμα την υφή που θέλουμε και το υπόλοιπο λεμόνι
  5. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου