ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Εύκολη σκορδαλιά με πατάτες...
ΥΛΙΚΑ:
- 5 Πατάτες
- 3-5 σκελίδες σκόρδο
- Χυμό ενός λεμονιού
- 1/2 κγ αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Πλένουμε καλά και βράζουμε τις πατάτες
- Χτυπάμε στο multi το σκόρδο και τον μισό χυμό λεμονιού
- Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια και ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το πολτοποιημένο σκόρδο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά ελαιόλαδο μέχρι να πάρει το μίγμα την υφή που θέλουμε και το υπόλοιπο λεμόνι
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου