Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Υποβρύχιο σοκολάτα

Υποβρύχιο σοκολάτα

Υλικά:
  1. 125γρ γάλα
  2. 125γρ Κρέμα γάλακτος
  3. 500γρ ζάχαρη
  4. 50γρ γλυκόζη
  5. 25γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα όλα τα υλικά
  2. Βράζουμε μέχρι να φτάσει στους 116 οC, ανακατεύοντας συχνά για να μην πιάσει στον πάτο
  3. Αδειάζουμε σε ένα ταψί και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία στους 35οC χωρίς να ανακατεύουμε
  4. Μεταφέρουμε το μίγμα στον κάδο του μίξερ  και χτυπάμε με το φτερό για 2-3 λεπτά
  5. Μοιράζουμε το υποβρύχιο σε βαζάκια και σφραγίζουυμε 
  6. Διατηρούμε σε δροσερό μέρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου