Υποβρύχιο σοκολάτα
Υλικά:
Εκτέλεση:- Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα όλα τα υλικά
- Βράζουμε μέχρι να φτάσει στους 116 οC, ανακατεύοντας συχνά για να μην πιάσει στον πάτο
- Αδειάζουμε σε ένα ταψί και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία στους 35οC χωρίς να ανακατεύουμε
- Μεταφέρουμε το μίγμα στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό για 2-3 λεπτά
- Μοιράζουμε το υποβρύχιο σε βαζάκια και σφραγίζουυμε
- Διατηρούμε σε δροσερό μέρος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου